Det indiske køkken er fyldt med smag og duftende krydderier. Kurset er både velegnet til vegetarer og kødspisere.
Det indiske køkken er fyldt med smag og duftende krydderier. Til en rigtig middag i Indien serveres thali, og det skal vi også lave på dette kursus. En thali består af mange forskellige retter, som serveres på samme tid, og som vi skal smage på til sidst.
Tag med på kurset, hvis du gerne vil lære mere om indisk mad. Vi skal blandt andet lave:
Naan-brød
Chutney
Dal Tadka
Tandoori chicken
Samosas
Jeera rice
Kurset er både velegnet til vegetarer og kødspisere. Medbring gerne en lille bøtte til at tage eventuelle rester med hjem i.
Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.
Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.
Arrangeret i samarbejde mellem FO-Aarhus, Folkehusene i Aarhus og Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune
Læs mere på hjemmesiden
Det indiske køkken er fyldt med smag og duftende krydderier. Til en rigtig middag i Indien serveres thali, og det skal vi også lave på dette kursus. En thali består af mange forskellige retter, som serveres på samme tid, og som vi skal smage på til sidst.
Tag med på kurset, hvis du gerne vil lære mere om indisk mad. Vi skal blandt andet lave:
Naan-brød
Chutney
Dal Tadka
Tandoori chicken
Samosas
Jeera rice
Kurset er både velegnet til vegetarer og kødspisere. Medbring gerne en lille bøtte til at tage eventuelle rester med hjem i.
Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.
Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.
Arrangeret i samarbejde mellem FO-Aarhus, Folkehusene i Aarhus og Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune
Pris: 380 kr inkl. materialer