Fælleskøkkenet på festivalpladsen

Flæsketorvet 45 K, København V

Fredag den 23. august 2024, kl. 12-12.30, 12.30-13, 13-13.30 & 13.30-14.



Gastronomi

Knivslibnings-workshop med Umut

Tag dine køkkenknive med og kom til vores spændende workshop under Copenhagen Cooking hvor du kan lære dine køkkenknive meget bedre at kende! Når du har været med til workshoppen med Umut ved roret, ved du hvordan du:.

  • Sliber dine knive korrekt
  • Opbevarer knivene rigtigt
  • Bruger de rigtige greb og teknikker, så du kan bruge knivene sikkert og effektivt
  • Anvender forskellige skæreteknikker til forskellige råvarer
Workshoppen er på et niveau, hvor alle kan være med - uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet. Umut vil undervejs fortælle om hans seneste tur til Japan hvor han selv lærte at slibe knive rigtigt. Der vil udover Umut være eksperter fra Zwilling til stede til at vejlede

På dagen vil Zwilling give dig en voucher på 25% rabat, som kan benyttes i Zwillings brand-store på Købmagergade. Rabatten gælder på alle varer i butikken.

Har du ikke egne knive med, er det også muligt at låne vores, så du kan øve dig på disse

Kom og vær med til at forbedre din knivgame!

Dine værter

Det var kokkekærlighed ved første blik, da Umut som 20-årig fik en filleteringskniv fra Zwilling, som han endte med at bruge under hele sin kokkeuddannelse. I dag, 12 år senere, bruger han stadig den samme kniv - og tøvede derfor ikke et sekund, da han i år fik muligheden for at være ambassadør for det verdenskendte kvalitetsmærke. For Umut skal køkkenudstyret nemlig være i orden og holde i årevis

Om Umut Sakarya:

Som tidligere restauratør, konkurrencekok, vinder af både "Young Chef" og "Masterchef Danmark" har Umut Sakarya samlet på så meget madkundskab og madglæde, at han er nødt til at dele ud af den, så det ikke bobler over! Det gør han på sin Youtubekanal, på sine sociale medier og på foredrag og kokkeskoler i hele landet

Om Zwilling:
I 1731 registrerede Peter Henckels det nu verdenskendte Zwilling som et varemærke i den tyske by Solingen og lagde derved grundstenene for en international virksomhed. Zwilling forbindes med høj kvalitet, flere års holdbarhed og et bredt sortiment af køkkenudstyr. Stål er hovedingrediensen - bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencer hos Zwilling

Mens du lærer at slibe dine knive, sørger Umut for lækre snacks og god stemning i Fælleskøkkenet.

Entré: 1 kr

Køb/bestil billet