Vil du indlede 2025 med en ny vane, der kan forandre dit liv? En stor portion grøntsager og en kraftig blender.
Det er det enkle koncept bag den grønne energigrød, og det kan vise sig at være en af de vigtigste investeringer, du kan gøre i din sundhed.
Men hvordan kommer du i gang og hvordan bliver det til en vane? Hvilke effekter kan den grønne energigrød have og hvordan gør man det også til en god smagsoplevelse?
Det kan du alt sammen blive klogere på når Politikens madredaktør Mette Mølbak sammen med madanmelder Lærke Kløvedal tager dig i hånden og fortæller, hvordan du kommer i gang med den grønne energigrød. Du får også en grøn opvågning af Søren Ejlersen fra Aarstiderne, der fortæller, hvorfor du skal lade det grønne fylde i dit liv.
Arrangementet afsluttes med smagsprøver på den grønne energigrød.
Arrangementet er et samarbejde mellem Banegaarden, Aarstiderne og Politiken Live.
Vil du indlede 2025 med en ny vane, der kan forandre dit liv? En stor portion grøntsager og en kraftig blender. Det er det enkle koncept bag den grønne energigrød, og det kan vise sig at være en af de vigtigste investeringer, du kan gøre i din sundhed.
Men hvordan kommer du i gang og hvordan bliver det til en vane? Hvilke effekter kan den grønne energigrød have og hvordan gør man det også til en god smagsoplevelse?
Det kan du alt sammen blive klogere på når Politikens madredaktør Mette Mølbak sammen med madanmelder Lærke Kløvedal tager dig i hånden og fortæller, hvordan du kommer i gang med den grønne energigrød. Du får også en grøn opvågning af Søren Ejlersen fra Aarstiderne, der fortæller, hvorfor du skal lade det grønne fylde i dit liv.
Arrangementet afsluttes med smagsprøver på den grønne energigrød.
Arrangementet er et samarbejde mellem Banegaarden, Aarstiderne og Politiken Live.
Læs mere på hjemmesiden
Det er det enkle koncept bag den grønne energigrød, og det kan vise sig at være en af de vigtigste investeringer, du kan gøre i din sundhed.
Men hvordan kommer du i gang og hvordan bliver det til en vane? Hvilke effekter kan den grønne energigrød have og hvordan gør man det også til en god smagsoplevelse?
Det kan du alt sammen blive klogere på når Politikens madredaktør Mette Mølbak sammen med madanmelder Lærke Kløvedal tager dig i hånden og fortæller, hvordan du kommer i gang med den grønne energigrød. Du får også en grøn opvågning af Søren Ejlersen fra Aarstiderne, der fortæller, hvorfor du skal lade det grønne fylde i dit liv.
Arrangementet afsluttes med smagsprøver på den grønne energigrød.
- Torsdag d. 9. januar kl. 18.00-19.30, dørene åbner kl. 17.30.
- Banegården, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV
- Pluspris: 120 kr.
- Studiebillet: 120 kr. (*mod fremvisning af gyldigt studiekort).
- Pris uden abonnement: 195 kr.
- Billetgebyr: 10 kr.
Arrangementet er et samarbejde mellem Banegaarden, Aarstiderne og Politiken Live.
Vil du indlede 2025 med en ny vane, der kan forandre dit liv? En stor portion grøntsager og en kraftig blender. Det er det enkle koncept bag den grønne energigrød, og det kan vise sig at være en af de vigtigste investeringer, du kan gøre i din sundhed.
Men hvordan kommer du i gang og hvordan bliver det til en vane? Hvilke effekter kan den grønne energigrød have og hvordan gør man det også til en god smagsoplevelse?
Det kan du alt sammen blive klogere på når Politikens madredaktør Mette Mølbak sammen med madanmelder Lærke Kløvedal tager dig i hånden og fortæller, hvordan du kommer i gang med den grønne energigrød. Du får også en grøn opvågning af Søren Ejlersen fra Aarstiderne, der fortæller, hvorfor du skal lade det grønne fylde i dit liv.
Arrangementet afsluttes med smagsprøver på den grønne energigrød.
- Torsdag d. 9. januar kl. 18.00-19.30, dørene åbner kl. 17.30.
- Banegården, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV
- Pluspris: 120 kr.
- Studiebillet: 120 kr. (*mod fremvisning af gyldigt studiekort).
- Pris uden abonnement: 195 kr.
- Billetgebyr: 10 kr.
Arrangementet er et samarbejde mellem Banegaarden, Aarstiderne og Politiken Live.