Guidet af vores venetianske kok tager vi dig til Venedig til en dejlig sommeraften på Caronte, en charmerende ny restaurant beliggende i Carlsberg Byen.
Med udsigt over J.C. Jacobsens Have har Caronte en skøn terrasse, hvor vi serverer smagen af den venetianske lagune i en varm sommerstemning.
Din vært:
Caronte er en charmerende ny restaurant i Carlsberg Byen. Restauranten drives stolt af ejerne af Rufino Osteria, et af Københavns mest elskede italienske spisesteder, som har taget hul på en spændende ny satsning.
Beliggende i udkanten af J.C. Jacobsens' Have (Fadet 31), i hjertet af Carslberg Byen, tilbyder Caronte en dejlig madoplevelse.
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, orkestrerer mesterligt en kulinarisk symfoni på Caronte, hvor venetiansk flair møder pan-italiensk gastronomi. Hans retter, med rod i lokal tradition, sejler gennem Italiens rige kulinariske landskab. Hver tallerken er en mosaik af regionale smagsvarianter, kunstfærdigt hævet til nye højder.
Den fordybende oplevelse suppleres af Roots' kuraterede vinparringer, hvor den berømte sommelier Felix Chamorros innovative udvalg giver genlyd med Muzzarellis kreationer.
Instagram
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, har designet en særlig menu til denne aften, med rod i den kulinariske tradition i hans elskede Venedig
Menuen starter med et udvalg af klassiske "Cicchetti Veneziani" ledsaget af en gratis øl og efterfulgt af fire lækre retter.
Køb/bestil billet
Med udsigt over J.C. Jacobsens Have har Caronte en skøn terrasse, hvor vi serverer smagen af den venetianske lagune i en varm sommerstemning.
Din vært:
Caronte er en charmerende ny restaurant i Carlsberg Byen. Restauranten drives stolt af ejerne af Rufino Osteria, et af Københavns mest elskede italienske spisesteder, som har taget hul på en spændende ny satsning.
Beliggende i udkanten af J.C. Jacobsens' Have (Fadet 31), i hjertet af Carslberg Byen, tilbyder Caronte en dejlig madoplevelse.
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, orkestrerer mesterligt en kulinarisk symfoni på Caronte, hvor venetiansk flair møder pan-italiensk gastronomi. Hans retter, med rod i lokal tradition, sejler gennem Italiens rige kulinariske landskab. Hver tallerken er en mosaik af regionale smagsvarianter, kunstfærdigt hævet til nye højder.
Den fordybende oplevelse suppleres af Roots' kuraterede vinparringer, hvor den berømte sommelier Felix Chamorros innovative udvalg giver genlyd med Muzzarellis kreationer.
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, har designet en særlig menu til denne aften, med rod i den kulinariske tradition i hans elskede Venedig
Menuen starter med et udvalg af klassiske "Cicchetti Veneziani" ledsaget af en gratis øl og efterfulgt af fire lækre retter.
Entré: 475 kr