Bidrag til den nyeste forskning om dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling, når Amalie Scheel Nielsen, ph.d. studerende ved Aarhus Universitet, gæster Fredericia Bibliotek til en workshop.
Sammen med deltagerne vil Amalie lave en kreativ udforskning af vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød, for at blive klogere på, hvorfor mange danskere finder det svært at give afkald på en råvare, der er en stor klimasynder, men som også spiller en stor rolle i kendte danske retter.
Tilmelding er nødvendig senest 28. oktober til amni@cc.au.dk.
Læs mere på hjemmesiden
Sammen med deltagerne vil Amalie lave en kreativ udforskning af vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød, for at blive klogere på, hvorfor mange danskere finder det svært at give afkald på en råvare, der er en stor klimasynder, men som også spiller en stor rolle i kendte danske retter.
Tilmelding er nødvendig senest 28. oktober til amni@cc.au.dk.
Fri entré