Kom til foredrag med Kokken på Kanten og få smagsprøver på klimavenlig mad, der får mundvandet til at løbe.
Kom og vær med, når Liselotte Kira Gregers Andersen fra "Kokken på Kanten" udfordrer os til at tænke nyt i køkkenet med sit motto: "Mindre kaviar - mere gulerod."
Hun står bag bøgerne:
og inspirerer til lækker og klimavenlig madlavning med nye retter af velkendte grøntsager og bælgfrugter.
Kom og bliv inspireret til at lave mad, der ikke kun er bæredygtig, men også får mundvandet til at løbe.
Vel mødt tirsdag den 19. november kl. 16.00.
Hvor?
Folkehuset Stavtrup
Bispevej 70
Stavtrup
Pris
35,- pr. person inkl. kaffe/the og snacks.
Caféen sælger øl, vand, vin, cider mv. til rimelige priser.
Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende en mail til aspi@aarhus.dk eller en sms til 41 85 97 97. Husk at skrive navn og hvor mange billetter du ønsker.
Smag på folkehusene
Arrangementet er en del af Smag på folkehusene, som kan opleves i otte folkehuse i løbet af september, oktober og november.
Foto: Jesper Rais.
Kom og vær med, når Liselotte Kira Gregers Andersen fra "Kokken på Kanten" udfordrer os til at tænke nyt i køkkenet med sit motto: "Mindre kaviar - mere gulerod."
Hun står bag bøgerne:
- "Fremtidens køkken"
& - "RÅT!"
og inspirerer til lækker og klimavenlig madlavning med nye retter af velkendte grøntsager og bælgfrugter.
Kom og bliv inspireret til at lave mad, der ikke kun er bæredygtig, men også får mundvandet til at løbe.
Vel mødt tirsdag den 19. november kl. 16.00.
Hvor?
Folkehuset Stavtrup
Bispevej 70
Stavtrup
Pris
35,- pr. person inkl. kaffe/the og snacks.
Caféen sælger øl, vand, vin, cider mv. til rimelige priser.
Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende en mail til aspi@aarhus.dk eller en sms til 41 85 97 97. Husk at skrive navn og hvor mange billetter du ønsker.
Smag på folkehusene
Arrangementet er en del af Smag på folkehusene, som kan opleves i otte folkehuse i løbet af september, oktober og november.
Foto: Jesper Rais.
Entré: 35 kr