Maden i Romerriget var meget anderledes end i det moderne italienske køkken da tomat, kartoffel, peberfrugt, chili, aubergine ikke var kommet til Europa, mens basilikum, ris og hvidløg var stort set ukendte.
Heldigvis har en lang række opskrifter overlevet i bogen "De Re Coqvinaria", der sandsynligvis stammer fra 4 århundrede efter vor tidsregning.
Vi taler om forskellene på romerske og moderne råvarer og laver et udvalg af tapas-lignende retter baseret på moderniserede udgaver af de romerske opskrifter.
Underviser udleverer afskrifter af de latinske opskrifter og moderniserede oversættelser.
Husk at medbringe godt humør, et forklæde, et par knive, viskestykke og en karklud.
Hvis du har sprøgsmål, kan du kontakte underviser Troels Eriksen på: Tlf: 93976518 - Mail: troels@vikja.dk
Underviser: Troels Skovmand Eriksen
Hold: 25167501.
Læs mere på hjemmesiden
Heldigvis har en lang række opskrifter overlevet i bogen "De Re Coqvinaria", der sandsynligvis stammer fra 4 århundrede efter vor tidsregning.
Vi taler om forskellene på romerske og moderne råvarer og laver et udvalg af tapas-lignende retter baseret på moderniserede udgaver af de romerske opskrifter.
Underviser udleverer afskrifter af de latinske opskrifter og moderniserede oversættelser.
Husk at medbringe godt humør, et forklæde, et par knive, viskestykke og en karklud.
Hvis du har sprøgsmål, kan du kontakte underviser Troels Eriksen på: Tlf: 93976518 - Mail: troels@vikja.dk
Underviser: Troels Skovmand Eriksen
Hold: 25167501.