Fælleskøkkenet på festivalpladsen

Flæsketorvet 45 K, København V

Fredag den 23. august 2024, kl. 16-17.30.



Gastronomi

Gastronomiens spor i det danske samfund

Det Danske Gastronomiske Akademi fejrer i år sit 60-års jubilæum ved udgivelse af en ny bog, Gastronomiens spor i det danske samfund, som lanceres her på Copgenhagen Cooking ved et særlig event, hvor en række gastronomer præsenterer hver deres syn på.

Gastronomi. Du kan bl.a. høre indlæg fra madhistoriker Asmus Gamdrup om dansk gastronomisk historie, seniorforsker Caroline Nyvang om danske kogebøger, gastrofysiker Louise Brønnum om gastronomi og innovation og prof. Ole G. Mouritsen om gastronomiens rolle i den grønne omstilling.

Eventet henvender sig til alle med interesse for den mad, vi spiser, og for hvordan mad, smag, måltider, madkultur, madlavning, madhåndværk, maddannelse og fødevareproduktion er helt centrale i alle menneskers hverdag og har betydning for, hvordan vi ønsker at indrette vores samfund nu og i fremtiden.

Dine værter

Eventet arrangeres af Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening af privatpersoner, der arbejder for at fremme mad- og måltidskulturen i Danmark, uafhængigt af kommercielle interesser, offentlige institutioner og faglige organisationer.

Køb/bestil billet