Gubsø Garage

Gubsøbakken 5, Silkeborg

Fredag den 21. marts 2025, kl. 17.30.



Andet

Ettore Bugatti, Mad & Vin

Gubsø Garage slår dørene op til en hel unik aften med historiefortælling om Ettore Bugatti, design-nørderi og selvfølgelige mad og vine fra Alsace-området.

Ettore etablerede sin første Bugatti-fabrik i Molmshein i 1909, dengang tysk, men efter 1. verdenskrig blev det til den franske region Alsace. På netop denne fabrik blev de første Bugatti-biler bygget i 1910 og ret hurtigt stod det klart, at bilernes designs var populære og at de derudover også klarede sig ganske glimrende til racerløb. Udover at designe og udvikle biler, så var Ettore en kunstnerisk sjæl, som også designede bronzehænglser, værkstedsborde, reoler og meget andet. Mange af Ettores designs er at se hos netop Gubsøs Garage og dem får du nu muligheden for at høre mere om ? og ikke mindst nyde synet af på egen hånd. Vi kommer heller ikke udenom at skulle høre et par af Ettore Bugattis berømte citater og gå i dybden med nogle af Gubsø Garages egne Bugatti-racere fra 1920'erne. Så tag vennerne under armen og kom til en historisk aften, nyd dejlig mad og vin og mon ikke at du får lidt motorlyd i ørerne i løbet af aftenen. Hele aftenen foregår i garagen, hvor vi også nyder mad og vin ? midt iblandt bilerne. Vi laver bordplan til arrangementet. Hvis I ankommer som en gruppe anbefaler vi derfor at købe billet samlet. 17.30: Dørene åbner. Hvidvin og snacks - stående. 17.45: Historiefortælling ? heat 1. 18.15: Nyd arkitekturen, værkstederne og de udstillede Bugattier på egen hånd. 18.45: Vi går til bords. Kokken præsenterer aftenens menu og vin. 19.45: Fortælling om 2 udvalgte Bugattier ? herunder opstart. 20.15: Ost, sødt, kaffe og mulighed for at besøge værkstederne og snakke med fagfolkene. 22.00: Tak for i aften. Aftenens menu: Hvidvin & Snacks. Sprød crustade med luftig rygeostecreme, agurk og dansk ørredrogn. Perle Blanc østers med frisk peberrod og fuldfed 50% fløde. Glaskål med miso emulsion og sprøde vilde ris. Puffet flæskesvær med piment. Tapas & rødvin. Andelever mousse med figner. Varmrøget karpe med tomat aioli. Tarte flambé. Tørret pølser med chourouté. Terrine a la Cock au Riesling. Hertil rødvin. Ost, sødt & kaffe. Munster ost med kvædekompot og kiks. Sødt. Billetpris: 795,- ekskl. ordregebyr. Inkluderet i billetprisen: 1 glas hvidvin, snacks, historiefortælling, tapas med tilhørende rødvin, ost, sødt & kaffe.

Entré: 795 kr + evt. gebyr

Køb/bestil billet