Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar.
Lær at fremstille dine egne pølser
Dette er det andet af 2 ens kurser hvor du lærer pølsemagerens triks fra bunden.
Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser, og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar for hele familien.
Du lærer også om hygiejne i pølsefremstillingen, og om hvad man gør for at sikre at pølserne er fødevaresikre.
Undervisning foregår i Molehuset på Hou Mole og underviseren er Karsten Trabjerg.
Lær at fremstille dine egne pølser
Dette er det andet af 2 ens kurser hvor du lærer pølsemagerens triks fra bunden.
Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser, og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar for hele familien.
Du lærer også om hygiejne i pølsefremstillingen, og om hvad man gør for at sikre at pølserne er fødevaresikre.
Undervisning foregår i Molehuset på Hou Mole og underviseren er Karsten Trabjerg.
Entré: 595 kr