Arkiv: Overstået event
Frederiksberg Høstfest

Frederiksberg Alle, Frederiksberg

Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.



Gastronomi

Frederiksberg Høstfest: Dining by Jyrk x Larsen Fine Food x Yeschef

Dine værter. Henrik Jyrks mission er at gøre kvalitetsmad tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Det gør han med respekt for oprindelse og naturlig smag og et indgående kendskab til Michelinkøkkenets høje standarder.

Henrik har tidligere være køkkenchef på bl.a. KUL og IBU, men driver nu

Dining By Jyrk. Her skaber han oplevelser med mad i centrum for private og virksomheder og bruger sin erfaring og viden som konsulent for restauranter og virksomheder.

Hos Larsen Fine Food bygger vi på dybtgående gastronomiske erfaringer og en kompromisløs tilgang til kvalitet og håndværk. Vores team, med baggrunde som kokke ved top-restauranter, værdsætter samarbejdet med dedikerede avlere og producenter fra hele Europa for at sikre friske og sæsonbetonede råvarer. Vores mission er at være den foretrukne leverandør i branchen ved konsekvent at tilbyde høj service, faglig viden og de bedste produkter i den gode smags tjeneste.

Hos YesChef kan du få fyldt køkkenskabe og skuffer op uanset om du er på udkig efter kvalitetsudstyr eller fantastiske råvarer. YesChef har samlet de bedste og mest innovative produkter til madlavningen, og har, uanset om du er professionel kok eller madglad amatørkok, køkkengrejet til dig. Fødevarerne hos YesChef er specielt udvalgt ud fra deres kvalitet og smag, og sortimentet rummer et væld af gode og smagfulde traditionelle fødevarer fra Japan.

Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.

I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.

Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Forret
Kål & dip

Hovedret
Poussin & vadouvan

Dessert
Rabarber & fløde.

Entré: 295 kr