Gå ikke glip af denne særlige, eksklusive aften på Kirsebærkroen - The Inn Between.
For én særlig aften åbner vi dørene som restaurant og inviterer jer til at nyde efterårets smage i godt selskab. Aftenens menu er sammensat af Kim Hemmingsen, der har skabt retter, som hylder sæsonens bedste råvarer. Til maden serveres økologiske vine, nøje udvalgt for at komplementere hver servering. Vi glæder os til at dele denne aften med jer - en oplevelse i efterårets tegn.
MENU:
*Miso rimmet laks m/ kørvel mayo, crudité af fennikel og urtesalat.
*Rosa stegt andebryst m/ hokkaido pure, ristede kastanjer, svampe portvinssky og nødderistede kartofler.
*Varition af æbler kage, sorbet og sylt.
Mulighed for vegetarisk menu.
Pris: 695,-
Vinmenu: 395,-
https://kirsebaerkroen.dk/efteraarsaften-vinoplevelser/.
For én særlig aften åbner vi dørene som restaurant og inviterer jer til at nyde efterårets smage i godt selskab. Aftenens menu er sammensat af Kim Hemmingsen, der har skabt retter, som hylder sæsonens bedste råvarer. Til maden serveres økologiske vine, nøje udvalgt for at komplementere hver servering. Vi glæder os til at dele denne aften med jer - en oplevelse i efterårets tegn.
MENU:
*Miso rimmet laks m/ kørvel mayo, crudité af fennikel og urtesalat.
*Rosa stegt andebryst m/ hokkaido pure, ristede kastanjer, svampe portvinssky og nødderistede kartofler.
*Varition af æbler kage, sorbet og sylt.
Mulighed for vegetarisk menu.
Pris: 695,-
Vinmenu: 395,-
https://kirsebaerkroen.dk/efteraarsaften-vinoplevelser/.
Fri entré