Arkiv: Overstået event
KU.BE

Dirch Passers Allé 4, Frederiksberg

Mandag den 21. oktober 2024, kl. 17.30.



Gastronomi

Mandagsmiddage i spise.stuen

Kom og spis lækker mad lavet fra bunden i KU.BE.

Start ugen hyggeligt og nemt og spis jeres aftensmad i KU.BE til vores mandagsmiddage. God stemning, god mad lavet fra bunden til rimelige priser - og mulighed for at lære nye folk at kende.

Vores kokke i SPISE.STUEN laver god, sund og velsmagende mad fra bunden af sæsonbestemte råvarer - til rimelige priser.

Konceptet er delemad ved langborde: Maden serveres på bordene i fade, som man selv sender rundt og øser fra. Vi serverer kl. ca. 17.45.

Priser
Voksen: 98 kr.
Barn: 75 kr. (4-12 år)
Filterkaffe/te og dessert: 60 kr.

Start ugen hyggeligt og nemt og spis jeres aftensmad i KU.BE til vores mandagsmiddage ved langbord. God stemning, god mad lavet fra bunden til rimelige priser - og mulighed for at lære nye folk at kende. Kom fordi menuen lyder lækker. Kom for at møde andre borgere fra lokalområdet. Kom fordi ungerne kan lege imens. Kom for at slippe for opvasken.

Maden serveres ca. kl. 17.45.

9. september
Malfatti: spinat/ricotta-dumblings med smeltet smør, fritteret salvie og Vesterhavsost. Surdejs pizza Margherita, tomatsalat med rødløg og balsamico vinaigrette.

23. september
Paella: Kylling - hvid fisk - muslinger - rejer - safran - urter
Sprøde salater - citrusfrugter - sherry vinaigrette
Vegetar: vegetarisk Paella

7. oktober
Hvid labskovs - sprængt kalvekød, kartofler & løg
Hjemmebagt kernerugbrød, syltede rødbeder, purløg og smør
Vegetar: - Stegt knoldselleri & svampe - brunet smør & æble eddike kartoffelmos - purløg

21. oktober
Fiskefrikadeller med remoulade - kogte kartofler - råkostsalat med appelsiner & rosiner
Vegetar alternativ: grøntsags-deller

4. november
Butter chicken
Basmati ris - Naan brød - lime pickles
Vegetar alternativ: Dhal - røde linser, grøntsager og varme krydderier

18. november
Porchetta med ovnstegte kartofler og skysauce serveret med salat af stegt julesalat, pærer, appelsin og valnødder
Vegetar: Helstegt knoldselleri med brunet smør med salvie, rosmarin og honning.

Entré: 98 kr for voksne, 75 kr for børn

Læs mere på hjemmesiden