Lær at lave napolitanske pizzaer derhjemme. Du lærer om pizzaens grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej. Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af den næste dag.
Herefter lærer du at lave en god tomatsovs og vi forbereder andre ingredienser, som vi kan putte på vores pizzaer. Du lærer at forme dejen til pizzaer og at bage dem i ovnen, så de bliver perfekt bagte.
Vi smager og analyserer hinandens pizzaer undervejs.
Vores mål er at skabe glæde og fællesskab omkring pizzaens verden og at vi har det sjovt og hyggeligt, mens vi lærer.
Italienske pizzaiolo Michele Lucarelli driver til dagligt pizzafirmaet Bike and Bake. Han har 25 års erfaring med at lave pizzaer i både Italien, New Zealand og Danmark og han har tidligere lavet pizzakurser hos bl.a. Eataly og på Hotel- og Restaurantskolen.
Medbring: Forklæde og en lukket beholder, som du kan tage din egen dej med hjem i.
Bemærk: Kurset er på engelsk
Du skal påregne en udgift til råvarer på 100 kr. som afregnes med underviser på dagen
Hold: 4824201905.
Læs mere på hjemmesiden
Herefter lærer du at lave en god tomatsovs og vi forbereder andre ingredienser, som vi kan putte på vores pizzaer. Du lærer at forme dejen til pizzaer og at bage dem i ovnen, så de bliver perfekt bagte.
Vi smager og analyserer hinandens pizzaer undervejs.
Vores mål er at skabe glæde og fællesskab omkring pizzaens verden og at vi har det sjovt og hyggeligt, mens vi lærer.
Italienske pizzaiolo Michele Lucarelli driver til dagligt pizzafirmaet Bike and Bake. Han har 25 års erfaring med at lave pizzaer i både Italien, New Zealand og Danmark og han har tidligere lavet pizzakurser hos bl.a. Eataly og på Hotel- og Restaurantskolen.
Medbring: Forklæde og en lukket beholder, som du kan tage din egen dej med hjem i.
Bemærk: Kurset er på engelsk
Du skal påregne en udgift til råvarer på 100 kr. som afregnes med underviser på dagen
Hold: 4824201905.