Få en smagsoplevelse udover det sædvanlige og mulighed for at komme med bag gryderne.
Der er lagt op til en smagsoplevelse udover det sædvanlige, når Folkehuset i Beder åbner op for en spændende dag med bæredygtige og klimavenlige retter med efterårets grøntsager.
Kokkeskole
Caféens dygtige personale står klar til at lære fra sig. Der er nemlig mulighed for at være med i køkkenet på dagen fra kl. 8.00. OBS: Begrænset antal pladser.
Menu
Pris
100,-
Caféen sælger vin/cider/øl/vand/cava til fornuftige priser
Tilmelding
Tilmeld dig i caféen eller på telefon 29 20 95 45.
Smag på folkehusene
Arrangementet er en del af Smag på folkehusene, som kan opleves i otte folkehuse i løbet af september, oktober og november.
Læs mere på hjemmesiden
Der er lagt op til en smagsoplevelse udover det sædvanlige, når Folkehuset i Beder åbner op for en spændende dag med bæredygtige og klimavenlige retter med efterårets grøntsager.
Kokkeskole
Caféens dygtige personale står klar til at lære fra sig. Der er nemlig mulighed for at være med i køkkenet på dagen fra kl. 8.00. OBS: Begrænset antal pladser.
Menu
- Agurkecarpaccio med fennikel hertil skilt fløde med estragon og dild
- Bagt selleri med Belugalinser, spirer og sesam dip
- Cremet hvedekernerisotto med parmesan, svampe og jordskokker pyntet med syrlige løg, grillet piment og jordskokfrit
- Brød og rørt smør
- Kaffe/the med sødt
Pris
100,-
Caféen sælger vin/cider/øl/vand/cava til fornuftige priser
Tilmelding
Tilmeld dig i caféen eller på telefon 29 20 95 45.
Smag på folkehusene
Arrangementet er en del af Smag på folkehusene, som kan opleves i otte folkehuse i løbet af september, oktober og november.
Entré: 100 kr