Fiskerizakajaen

Smedetoften 25, København NV

Onsdag den 21. august 2024



Gastronomi

En sød symfoni: Dessertsamarbejde mellem kokkene Pieter De Volder og Elisabeth Madsen

Få en ekstraordinær kulinarisk oplevelse, når den flamske kok Pieter De Volder går sammen med den danske Bocuse d'Or vinder Elisabeth Madsen om at præsentere en unik fire-retters dessertmenu.

Nyd den velsmagende fusion af belgisk og dansk kreativitet, ligesom hver ret er parret med supplerende drikkevarer. Dette er en sjælden mulighed for alle med en sød tand, der vil ud på en rejse i smag og udsøgt håndværk. Gå ikke glip af denne begivenhed - reserver dine billetter nu, og forkæl dig selv med en uforglemmelig aften med gourmetdesserter!

Dine værter

"Pieters rejse var usædvanlig. Den begyndte med, at han tog et aftenkokkekursus. På sit første restaurantjob endte han ved et uheld med at stå for desserterne. Han havde planlagt at gå videre til varme måltider så hurtigt som muligt, men så slog lynet ned. Stedets kok havde engang arbejdet som konditor på den ikoniske trestjernede restaurant De Karmeliet og her startede kærligheden til konditori-faget"".

Pieters kreationer er ligetil. ""Jeg kan ikke lide en masse ståhej. Hvert eneste element i en kage er nøje overvejet. Jeg er mere tilbøjelig til at udelade noget end til at tilføje endnu et lag af kompleksitet. Jeg kan godt lide luftig konfekt med et strejf af salt. Det afbalancerer sødmen og giver lyst til endnu en bid. Mine kager er personlige. Mange har en historie bag sig. For eksempel skabte jeg Theoreo til min søn Theos fire-års fødselsdag. Det er Oreos med et twist, hans yndlingskiks. Min version bruger mascarpone, vanilje og chokolade lavet med kakaobønner fra Madagaskar fra Davids værksted."

Elisabeth Madsen: I folkeskolen blev der set skævt til, at Elisabeth Madsen tog en erhvervsuddannelse. Nu er den 23-årige nordjyde kommet hjem fra Lyon i Frankrig og kan kalde sig verdens bedste kokkeassistent. For der er meget lidt gryderet over det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d'Or, hvor Elisabeth Madsen sammen med chefkok Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro i 2023 vandt.

Sammen havde de bragt det danske flag til tops med uhørt mange point over både sølvvinderen Norge og bronzevinderen Ungarn.

Instagram Elisabeth Madsen
Instagram Goesting
Instagram Zuut Leuven

Entré: 370 kr

Køb/bestil billet