Kom til kimchi workshop i Orangeriet og prøv at fermentere i en moderne kontekst.
På Bakkehuset var årets sidste måneder præget af syltning, henkogning og fermentering inden de grøntsagsløse måneder frem til maj. I denne workshop kan du få et indblik i fermentering som teknik og prøve at fermentere i en moderne kontekst, hvor fermentering mere tjener til at udvikle spændende smage end som konserveringsmetode. Vi sætter fokus på fermenteringens madmæssige kvaliteter, og hvordan det fermenterede kan bruges i hverdagen.
I bæredygtighedens navn opfordrer vi deltagerne til at medbringe egne patentglas, forklæder og en god kniv, men det er også muligt at købe et patentglas til workshoppen.
Udover smagsprøver i løbet af workshoppen får deltagerne hver et glas kimchi med hjem.
Læs mere på hjemmesiden
På Bakkehuset var årets sidste måneder præget af syltning, henkogning og fermentering inden de grøntsagsløse måneder frem til maj. I denne workshop kan du få et indblik i fermentering som teknik og prøve at fermentere i en moderne kontekst, hvor fermentering mere tjener til at udvikle spændende smage end som konserveringsmetode. Vi sætter fokus på fermenteringens madmæssige kvaliteter, og hvordan det fermenterede kan bruges i hverdagen.
I bæredygtighedens navn opfordrer vi deltagerne til at medbringe egne patentglas, forklæder og en god kniv, men det er også muligt at købe et patentglas til workshoppen.
Udover smagsprøver i løbet af workshoppen får deltagerne hver et glas kimchi med hjem.
Entré: 125 kr