Træd ind i en verden af traditionel indisk fermentering, hvor smagsoplevelser går hånd i hånd med sundhed. Du vil lære at lave retter som bløde Idlis, sprøde Dosas, forfriskende Tangy Kanji og cremet Misti Doi.
Dato: 16. november 2024
Tid: 11:00 - 14:00
Sted: Pustervig 8, 1126 København K
Pris: 1200 DKK/person
Hvad er blandt andet inkluderet:
En madlavningsoplevelse med alle ingredienser til rådighed
En gratis goodiebag fra ÅSÅ Spice med krydderier
E-kogebog med opskrifter og tips
Få lækre rester med hjem samt en portion dej til at kickstarte din fermenteringsrejse derhjemme.
Der er begrænsede pladser-tilmeld dig her for at sikre din plads.
OBS: Kurset vil foregå på engelsk.
Tilmeld dig her
Læs mere på hjemmesiden
Dato: 16. november 2024
Tid: 11:00 - 14:00
Sted: Pustervig 8, 1126 København K
Pris: 1200 DKK/person
Hvad er blandt andet inkluderet:
En madlavningsoplevelse med alle ingredienser til rådighed
En gratis goodiebag fra ÅSÅ Spice med krydderier
E-kogebog med opskrifter og tips
Få lækre rester med hjem samt en portion dej til at kickstarte din fermenteringsrejse derhjemme.
Der er begrænsede pladser-tilmeld dig her for at sikre din plads.
OBS: Kurset vil foregå på engelsk.
Tilmeld dig her
Pris: 1200 kr