Suhrs Højskole

Pustervig 8, København K

Lørdag den 16. november 2024, 11:00-14:00.



Undervisning

Madkursus Ferment and Feast: Indian Fermentation med ÅSÅ Spice x CPH Lunchbox

Træd ind i en verden af traditionel indisk fermentering, hvor smagsoplevelser går hånd i hånd med sundhed. Du vil lære at lave retter som bløde Idlis, sprøde Dosas, forfriskende Tangy Kanji og cremet Misti Doi.

Dato: 16. november 2024
Tid: 11:00 - 14:00
Sted: Pustervig 8, 1126 København K
Pris: 1200 DKK/person

Hvad er blandt andet inkluderet:

En madlavningsoplevelse med alle ingredienser til rådighed
En gratis goodiebag fra ÅSÅ Spice med krydderier
E-kogebog med opskrifter og tips
Få lækre rester med hjem samt en portion dej til at kickstarte din fermenteringsrejse derhjemme.

Der er begrænsede pladser-tilmeld dig her for at sikre din plads.

OBS: Kurset vil foregå på engelsk.

Tilmeld dig her

Pris: 1200 kr

Læs mere på hjemmesiden