Efter stor succes ved Dining Week er Lunas Køkken for første gang vært for en eksklusiv nytårsaften.
Tag med til en stemningsfuld aften, hvor du sammen med de dygtige brødre Heldbo, kokkerer en italiensk-inspireret nytårsmenu med et fransk twist - tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Retterne nydes med nøje udvalgte vine fra VinPro, og aftenen fuldendes med godt selskab & den udsøgte vinmenu.
Deltag alene, med venner, kæreste eller en, du holder af og få nye bekendtskaber.
Kun 30 pladser udbydes, så skynd dig at sikre din billet
Fejr nytårsaften med god mad, lækre vine og fællesskab - vi glæder os til at byde jer alle velkommen!
Alle madlavningsniveauer er velkomne
NYTÅRSMENU
Antipasto
Ærtepuré fyldte agnolotti (pasta) med beurre monté & friske ærter
Vin: - Pinot Grigio - Caldora
Primo
Svamperisotto forstærket med svampefond, parmesan & persille
Vin: Pinot Grigio - Caldora
Secondo
Porchetta på en bund af italiensk persille velouté toppet med en balsamico og grillet nektarin salat
Vegetarisk alternativ - Involtino di sedano di rape. Knoldselleri krøl med urter & umami
Vin: Barbera d'Asti ATTIMI Cascina Radici
Dessert
Karameliserede og friske æbler med vaniljecreme (sifon) og hasselnød dentelles
Vin: Moscado D'Asti 5 %, Capetta (hvid mousserende)
Vi glæder os til en forrygende aften sammen!
Tag med til en stemningsfuld aften, hvor du sammen med de dygtige brødre Heldbo, kokkerer en italiensk-inspireret nytårsmenu med et fransk twist - tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Retterne nydes med nøje udvalgte vine fra VinPro, og aftenen fuldendes med godt selskab & den udsøgte vinmenu.
Deltag alene, med venner, kæreste eller en, du holder af og få nye bekendtskaber.
Kun 30 pladser udbydes, så skynd dig at sikre din billet
Fejr nytårsaften med god mad, lækre vine og fællesskab - vi glæder os til at byde jer alle velkommen!
Alle madlavningsniveauer er velkomne
NYTÅRSMENU
Antipasto
Ærtepuré fyldte agnolotti (pasta) med beurre monté & friske ærter
Vin: - Pinot Grigio - Caldora
Primo
Svamperisotto forstærket med svampefond, parmesan & persille
Vin: Pinot Grigio - Caldora
Secondo
Porchetta på en bund af italiensk persille velouté toppet med en balsamico og grillet nektarin salat
Vegetarisk alternativ - Involtino di sedano di rape. Knoldselleri krøl med urter & umami
Vin: Barbera d'Asti ATTIMI Cascina Radici
Dessert
Karameliserede og friske æbler med vaniljecreme (sifon) og hasselnød dentelles
Vin: Moscado D'Asti 5 %, Capetta (hvid mousserende)
Vi glæder os til en forrygende aften sammen!
Entré: 1299 kr