Vi bager Fragilité af 2 slags cremer og Engelske theboller, som er nemme og lave og som mange spørger efter. Udgifter til råvarer 100 kr. er inkluderet i prisen. Underviser på bage-kurserne er konditor Susanne Michelsen.
Susanne har været i mesterlære på Amagerbrogade, i et gammeldags bageri hvor alt blev lavet fra bunden
Hun købte sit første bageri på Amager i 2003 da hun var 25 år, det hed Min Bager og i 2017 åbnede hun Mit Konditori, også på Amager. Har siden været produktudvikler og har udviklet kager og brød i mange kantiner
Har desuden undervisningserfaring fra ungdomsskoler, hvor hun har undervist unge
Susanne arbejder nu i Cheval Blanc som konditor
Underviser: Susanne Michelsen
Hold: 8724219203.
Læs mere på hjemmesiden
Susanne har været i mesterlære på Amagerbrogade, i et gammeldags bageri hvor alt blev lavet fra bunden
Hun købte sit første bageri på Amager i 2003 da hun var 25 år, det hed Min Bager og i 2017 åbnede hun Mit Konditori, også på Amager. Har siden været produktudvikler og har udviklet kager og brød i mange kantiner
Har desuden undervisningserfaring fra ungdomsskoler, hvor hun har undervist unge
Susanne arbejder nu i Cheval Blanc som konditor
Underviser: Susanne Michelsen
Hold: 8724219203.