Inden efteråret suser over i vinter, er det tid til Mortens Aften - en hyggelig tradition med god mad, varme i kinderne og dejligt nærvær med dem, vi holder af.
Søndag d. 10.november er det Mortens Aften og traditionen tro steger Lasse andesteg & laver god sauce, mens der tændes lys og vinproppen trækkes op af rødvinen i restauranten.
Menuen er klassisk - sådan skal det altså bare være...
Forret.
Smørristet, hjemmebagt toastbrød med stegte efterårssvampe fra skovene omkring Jyderup, friteret Vesterhavskugle med mayo & syltede græskar.
Hovedret.
Helstegt andesteg med hvide kartofler, brun sauce & hjemmelavet rødkål.
Hertil efterårssalat, halve æbler med ribsgelé & klassisk waldorfsalat.
Dessert.
Æbledessert med Præstegaardsæblerne.
Køb/bestil billet
Søndag d. 10.november er det Mortens Aften og traditionen tro steger Lasse andesteg & laver god sauce, mens der tændes lys og vinproppen trækkes op af rødvinen i restauranten.
Menuen er klassisk - sådan skal det altså bare være...
Forret.
Smørristet, hjemmebagt toastbrød med stegte efterårssvampe fra skovene omkring Jyderup, friteret Vesterhavskugle med mayo & syltede græskar.
Hovedret.
Helstegt andesteg med hvide kartofler, brun sauce & hjemmelavet rødkål.
Hertil efterårssalat, halve æbler med ribsgelé & klassisk waldorfsalat.
Dessert.
Æbledessert med Præstegaardsæblerne.
Entré: Mortens Aften: 395 kr