Bidrag til den nyeste forskning om dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling, når Amalie Scheel Nielsen, ph.d. studerende ved Aarhus Universitet, gæster biblioteket til en workshop.
Sammen med deltagerne vil Amalie lave en kreativ udforskning af vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød, for at blive klogere på, hvorfor mange danskere finder det svært at give afkald på en råvare, der er en stor klimasynder, men som også spiller en stor rolle i kendte danske retter.
Workshoppen er en del af Skive Biblioteks GREEN FRIDAY
Deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig, der er begrænsede pladser
TILMELDING SKAL SKE PÅ: amni@cc.au.dk SENEST D. 25. NOVEMBER
Arrangør: Skive Bibliotek.
Læs mere på hjemmesiden
Sammen med deltagerne vil Amalie lave en kreativ udforskning af vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød, for at blive klogere på, hvorfor mange danskere finder det svært at give afkald på en råvare, der er en stor klimasynder, men som også spiller en stor rolle i kendte danske retter.
Workshoppen er en del af Skive Biblioteks GREEN FRIDAY
Deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig, der er begrænsede pladser
TILMELDING SKAL SKE PÅ: amni@cc.au.dk SENEST D. 25. NOVEMBER
Arrangør: Skive Bibliotek.