Magstræde 16 er det perfekte sted at fejre nytår i København - Den lille gemte italiener du elskede, du fandt på din ferie,. lige her i den københavnske baghave!
Menuen er skabt af Gorm Wisweh og Bernardo Migliaccio med inspiration fra vores eget spisekammer og et overordentligt
solidt afsæt i de lækre italienske traditioner. Vinene er udvalgt til retterne af sommelier Christian Madsen
Bordet haves hele aftenen indtil vi ønsker Godt Nytår og sender jer videre kl. 23:30 med en goodiebag og en dejlig varm og stærk æbleglögg til at holde jer varme til fyrværkeriet på rådhuspladsen
NYTÅRSMENU
Velkomst
Snacks og bobler ved ankomst. Oliven, salte mandler, østers, arancini og trøffelmayo
Vin Franciacorta, Berlucchi
Torsk.
Bacalau di monte carto, ørredrogn, karse og agurk. Klipfisk pisket med olivenolie, creme fraiche og citronskal
Vin Verdicchio dei Castelli di Jesi 2022, Bucci
Skaldyr.
Carpaccio af rødrejer, blodappelsin, brøndkarse, mandelmayo og kaviar fra gastro unika
Vin Franciacorta Rosé cuvee storica, Berlucchi
Bøffel.
Melanzane alla Parmigiana og frisk bøffelmozzarella
Vin Rosso Piceno "Pongelli" 2021, Bucci
Trøffel.
Hjemmelavet raviolo med svampe, frisk trøffel, brunet smør, salvie og hasselnødder
Vin Nebbiolo d'Alba 2022, Val del Prete
Mørbrad.
Mørbrad, persillerodpuré, Cime di Rapa, et strejf af chili og rødvinsglace
Vin Supertoskaner Rocca di Frassinello, Rocca di Frassinello 2017
Dessert.
Pistacie-Tiramisu - med et twist!
Vin Passito Passo de le Viscarde 2018, Vallone
Pris for menuen uden vinmenu 950,-
Pris for menuen inklusiv vinmenu, vand og kaffe/the: 1.750,-
Obs. yderst begrænset antal
Team Magstræde 16 står klar til at skabe en mindeværdig aften.
Menuen er skabt af Gorm Wisweh og Bernardo Migliaccio med inspiration fra vores eget spisekammer og et overordentligt
solidt afsæt i de lækre italienske traditioner. Vinene er udvalgt til retterne af sommelier Christian Madsen
Bordet haves hele aftenen indtil vi ønsker Godt Nytår og sender jer videre kl. 23:30 med en goodiebag og en dejlig varm og stærk æbleglögg til at holde jer varme til fyrværkeriet på rådhuspladsen
NYTÅRSMENU
Velkomst
Snacks og bobler ved ankomst. Oliven, salte mandler, østers, arancini og trøffelmayo
Vin Franciacorta, Berlucchi
Torsk.
Bacalau di monte carto, ørredrogn, karse og agurk. Klipfisk pisket med olivenolie, creme fraiche og citronskal
Vin Verdicchio dei Castelli di Jesi 2022, Bucci
Skaldyr.
Carpaccio af rødrejer, blodappelsin, brøndkarse, mandelmayo og kaviar fra gastro unika
Vin Franciacorta Rosé cuvee storica, Berlucchi
Bøffel.
Melanzane alla Parmigiana og frisk bøffelmozzarella
Vin Rosso Piceno "Pongelli" 2021, Bucci
Trøffel.
Hjemmelavet raviolo med svampe, frisk trøffel, brunet smør, salvie og hasselnødder
Vin Nebbiolo d'Alba 2022, Val del Prete
Mørbrad.
Mørbrad, persillerodpuré, Cime di Rapa, et strejf af chili og rødvinsglace
Vin Supertoskaner Rocca di Frassinello, Rocca di Frassinello 2017
Dessert.
Pistacie-Tiramisu - med et twist!
Vin Passito Passo de le Viscarde 2018, Vallone
Pris for menuen uden vinmenu 950,-
Pris for menuen inklusiv vinmenu, vand og kaffe/the: 1.750,-
Obs. yderst begrænset antal
Team Magstræde 16 står klar til at skabe en mindeværdig aften.
Entré: 950-1750 kr