Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18, Valby

Torsdag den 22. august 2024, kl. 18-21.



Gastronomi

Få en unik madoplevelse med morgendagens stjerner

Oplev en uforglemmelig middag med nogle af restaurationsbranchens unge talenter og få et kig ind på Hotel- og Restaurantskolen.

Vores dedikerede kokke- og tjenerelever, herunder den nykårede Danmarksmester i DM i Skills, kokkeelev Gustav, præsenterer en middag fyldt med innovative idéer.

Pt træner vores konkurrenceelever til konkurrencerne "Toque en chablais" i Thonon Les Bains, Frankrig og "Young Chef" i Aalborg, som begge finder sted i efteråret.

Menuen er skabt i samarbejde med topkokkene Thomas Herman og Yves Le Lay, som også har trænet eleverne og vil være med i køkkenet denne aften.

Du kan godt glæde dig til en skøn aften, hvor gastronomi og godt værtskab er i højsædet!

Middagen er en del af

Grøn Madfestival. Besøg festivalen fra kl. 15:30-21:30 og deltag i spændende workshops (nogle kræver tilmelding), få en rundvisning eller nyd en drink i vores skønne have og udeområder.

Din vært
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook

Det praktiske
Middagen afholdes indendørs i "Restauranten". Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen. Betaling via MobilePay.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.

Entré: 350 kr

Køb/bestil billet