Italien kommer til Ebeltoft! - tortellini m. ricotta og spinatLær at lave ægte italiensk pasta fra bunden!Drømmer du om at mestre kunsten at lave autentisk italiensk pasta, lære om italiensk madkultur og føle dig "næsten" i Italien i omkring 3 timer?Så.
Kom og vær med til en hyggelig, smagfuld og lærerig workshop med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager dig med på en kulinarisk rejse til forskellige italienske madregioner.Denne gang arbejder vi med tortellini fra bunden, lærer teknikkerne bag den perfekte vegetarfyldning og nyder det hele med et (eller to) glas vin fra Vin og Aperitivo.HVAD SKAL VI LAVE?Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra BolognaVi lærer at lave frisk pasta fra bunden - fra dejen til at forme tortelliniVi bruger lokalproduceret og økologiske ingredienserVi tilbereder en ægte ricotta/spinat fyldning baseret på opskriften fra en italiensk agriturismoNår maden er klar, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med vin fra Emilia-Romagna eller vores egen produktion af naturvinUndervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemmePRAKTISKWorkshop: ca. 2 timerFællesspisning: 1 timeSted: Maltfabrikken, Spiren, (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården)Pris: 450,- (inkl. alle materialer og 1 glas vin. Mere kan købes )Workshopen er på dansk-engelsk HVORFOR DELTAGE?Fordi det er en autentisk og hyggelig oplevelse, hvor du:Lærer at lave frisk pasta og fyldning fra bundenHører mere om italienske madregionerBliver inspireret af italiensk madkultur og håndværkDeler en fantastisk aften med god mad, vin og selskabKan være "næsten" i Italien i 3 timer uden flyrejse OBS: Kun 10 pladser - så tilmeld dig i dag for at sikre din plads!For spørgsmål skriv til info@cookingtherapy.dk.
Køb/bestil billet
Kom og vær med til en hyggelig, smagfuld og lærerig workshop med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager dig med på en kulinarisk rejse til forskellige italienske madregioner.Denne gang arbejder vi med tortellini fra bunden, lærer teknikkerne bag den perfekte vegetarfyldning og nyder det hele med et (eller to) glas vin fra Vin og Aperitivo.HVAD SKAL VI LAVE?Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra BolognaVi lærer at lave frisk pasta fra bunden - fra dejen til at forme tortelliniVi bruger lokalproduceret og økologiske ingredienserVi tilbereder en ægte ricotta/spinat fyldning baseret på opskriften fra en italiensk agriturismoNår maden er klar, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med vin fra Emilia-Romagna eller vores egen produktion af naturvinUndervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemmePRAKTISKWorkshop: ca. 2 timerFællesspisning: 1 timeSted: Maltfabrikken, Spiren, (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården)Pris: 450,- (inkl. alle materialer og 1 glas vin. Mere kan købes )Workshopen er på dansk-engelsk HVORFOR DELTAGE?Fordi det er en autentisk og hyggelig oplevelse, hvor du:Lærer at lave frisk pasta og fyldning fra bundenHører mere om italienske madregionerBliver inspireret af italiensk madkultur og håndværkDeler en fantastisk aften med god mad, vin og selskabKan være "næsten" i Italien i 3 timer uden flyrejse OBS: Kun 10 pladser - så tilmeld dig i dag for at sikre din plads!For spørgsmål skriv til info@cookingtherapy.dk.
Entré: 450 kr