Kom ind i Det Grønlandske Hus i København og oplev de unikke råvarer fra Grønland. Råvarerne bliver forarbejdet af den grønlandske kok Rune Collin, så I kan se frem til en 4-retters menu der byder på en kulinarisk oplevelse af de store.
Her kommer i til at smage lækre forretter med fisk, samt hovedretter med moskus og rensdyr
Din vært:
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Instagram
Facebook
Køb/bestil billet
Her kommer i til at smage lækre forretter med fisk, samt hovedretter med moskus og rensdyr
Din vært:
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Entré: 600 kr