Frederiksberg Høstfest

Frederiksberg Alle, Frederiksberg

Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.



Gastronomi

Frederiksberg Høstfest: Sans Souci x Fjord Seafood

Dine værter.

Sans Souci glæder sig over at være med ved høstfesten igen i 2024. Køkkenchef Christoffer Brinck og hans dygtige team af kokke og elever har lagt sig i selen for at skabe en menu der hylder sommerens mange dejlige råvarer. Vi ved at det lyder banalt, men hos Sans Souci er vi til stadighed fokuseret på at skabe unikke madoplevelser baseret på markedets bedste råvarer og solidt gastronomisk håndværk. På Sans Souci har vi kun et liv og det skal være sorgløst når vi spiser, drikker og taler sammen.

Fjord Seafood er vores dedikerede og værdsatte leverandører når det kommer til fisk og skaldyr. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så passionerede mennesker som man finder hos Fjord Seafood. Her sætter man hver dag en ære i at finde de bedste fisk og skaldyr fra hele verden. Fjord Seafood har direkte forbindelse til alle danske fiskeriauktioner, så de kan altid levere dansk fisk og skaldyr af højeste kvalitet. Vi er stolte over at kunne præsentere dem som samarbejdspartnere til Høstfesten 2024.

Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.

I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.

Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Forret
Tatar af okse med estragon, sennep, ribs og karse

Hovedret
Grillet fisk
Kartoffelsalat med radiser
Salat med grillet kål, sommergrønt og pistacie

Dessert
Yoghurtmousse
Danske jordbær og hvid chokolade.

Entré: 295 kr

Køb/bestil billet