Er klar til at byde dig velkommen på festivalpladsen! Dette livlige telt bliver fyldt med smag og samvær fra 22. til 25. august, hvor vi inviterer til et væld af aktiviteter, der vil glæde enhver madentusiast.
I Fælleskøkkenet vil du kunne opleve en bred vifte af events, herunder middage, smagninger og workshops med passionerede producenter og gastronomiske eksperter.
Du kan allerede nu glæde dig til følgende højdepunkter:
Torsdag d. 22. August
Kl. 16.00 - Kl. 19.00
Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro
Kl. 20.00 - Kl. 21.00
Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl-workshop mede brygmester Sven Dekleermaeker
Fredag d. 23. August
Kl. 12.00 - 14.00
Umut x Zwilling knivslibnings-workshop
Kl. 16.00 - 17.30
Gastronomiens spor i det danske samfund - En talk præsenteret af Det Danske Gastronomiske Akademi
Kl. 18.00 - 18.45
Økologiske danske oste i dit sommerkøkken - En ostesmagning præsenteret af Mejeriforegningen
Kl. 19.00 - 19.45
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Kl. 20.00 - 20.45
Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville
Lørdag d. 23. August
Kl. 11.30 - 19.30
Smørrebrøddets Dag
Kl. 20.00 - 21.30
Ølmusikbanko med Folkehuset Absalon
Søndag d. 25. August
Kl. 10.00 - 11.00
Yoga & BMO - en forfriskende yogatime efterfulgt af Jalm&B's bolle med smør og ost
Kl. 12.00 - 12.45
Olivenoliesmagning med tapas - præsenteret af Olivoteque & Gastronomi
Kl. 13.00 - 14.00
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Køb/bestil billet
I Fælleskøkkenet vil du kunne opleve en bred vifte af events, herunder middage, smagninger og workshops med passionerede producenter og gastronomiske eksperter.
Du kan allerede nu glæde dig til følgende højdepunkter:
- Den ikoniske dessertmiddag i samarbejde med Søllerød Kro og magasinet Lækkerier.
- En udsøgt ostesmagning med Mejeriforeningen.
- Smørrebrødets Dag 2024, hvor vi hylder den danske klassiker med et moderne twist.
- En spændende kimchi-workshop med Kimchi-dronningen Kala, hvor du kan lære at lave din egen velsmagende kimchi.
- Knivslibnings-workshop med Umut, der samtidig sørger for lækre snacks, så du kan få skærpet dine knive og din appetit på samme tid.
Torsdag d. 22. August
Kl. 16.00 - Kl. 19.00
Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro
Kl. 20.00 - Kl. 21.00
Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl-workshop mede brygmester Sven Dekleermaeker
Fredag d. 23. August
Kl. 12.00 - 14.00
Umut x Zwilling knivslibnings-workshop
Kl. 16.00 - 17.30
Gastronomiens spor i det danske samfund - En talk præsenteret af Det Danske Gastronomiske Akademi
Kl. 18.00 - 18.45
Økologiske danske oste i dit sommerkøkken - En ostesmagning præsenteret af Mejeriforegningen
Kl. 19.00 - 19.45
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Kl. 20.00 - 20.45
Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville
Lørdag d. 23. August
Kl. 11.30 - 19.30
Smørrebrøddets Dag
Kl. 20.00 - 21.30
Ølmusikbanko med Folkehuset Absalon
Søndag d. 25. August
Kl. 10.00 - 11.00
Yoga & BMO - en forfriskende yogatime efterfulgt af Jalm&B's bolle med smør og ost
Kl. 12.00 - 12.45
Olivenoliesmagning med tapas - præsenteret af Olivoteque & Gastronomi
Kl. 13.00 - 14.00
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala