2 moduler fisk. grundtilberedninger af fisk. Fiske fond -. Cremet suppe. Fiskesauce. Fladfisk i. fløde - Paupietter. Grøntsags. Garniture til Fisk. Fiskesoufflé. Fiske.
Forretter
Fisk i filodej
Du betaler 600
kr. ved tilmelding. Vi tilbagebetaler 70 kr. hvis der er 6-7 deltagere, og 140
kr. hvis der er 8 deltagere.
Antal deltagere
Kursuspris
Råvarer
I alt
4-5
340 kr.
260 kr.
600 kr.
6-7
270 kr.
260 kr.
530 kr.
8
200 kr.
260 kr.
460 kr.
Efter hver
kursusgang vil der være spisning med tid til forundringsspørgsmål. Du vil
formodentlig også kunne tage lidt mad med hjem
Program
16.30 -
17.00
Velkommen og
gennemgang af opskrifter og råvarer
17.00 -
20.00
Undervisning
/ Arbejde i køkkenet.
20.00 -
20.40
Vi spiser
sammen imens forundringsspørgsmål besvares
20.40 -
21.20
Den sidste
oprydning
Medbring papir
og blyanter til noter.
OM STEFAN: Jeg
hedder Stefan, jeg er uddannet kok og tjener, og har herudover et Chocolaté
kursus og er autodidakt chokolademager.
FRA JORD TIL
BORD: Min vision for det optimale køkken tager udgangspunkt i 'fra jord til
bord. Jeg lægger vægt på at bruge råvarerne 100%, da jeg ser muligheder i hele
råvaren.
Det betyder at
jeg er meget kreativt tænkende både i forhold til råvarens muligheder, men også
i forhold til smagssammensætning og oplevelse. Visionen om at mindske madspild
har jeg haft, siden jeg var kokkeelev og dette sætter jeg fortsat en stor ære
i.
MIN MADSTIL: Min
madstil er en blanding af det rustikke danske - og moderne nordiske køkken med
et strejf af det franske køkken. Dette med udgangspunkt i enkelthed og hvor de
lokale fynske råvarer helst skal indgå
Underviser: Stefan Nielsen Madsen
Hold: 2024-354.
Læs mere på hjemmesiden
Forretter
Fisk i filodej
Du betaler 600
kr. ved tilmelding. Vi tilbagebetaler 70 kr. hvis der er 6-7 deltagere, og 140
kr. hvis der er 8 deltagere.
Antal deltagere
Kursuspris
Råvarer
I alt
4-5
340 kr.
260 kr.
600 kr.
6-7
270 kr.
260 kr.
530 kr.
8
200 kr.
260 kr.
460 kr.
Efter hver
kursusgang vil der være spisning med tid til forundringsspørgsmål. Du vil
formodentlig også kunne tage lidt mad med hjem
Program
16.30 -
17.00
Velkommen og
gennemgang af opskrifter og råvarer
17.00 -
20.00
Undervisning
/ Arbejde i køkkenet.
20.00 -
20.40
Vi spiser
sammen imens forundringsspørgsmål besvares
20.40 -
21.20
Den sidste
oprydning
Medbring papir
og blyanter til noter.
OM STEFAN: Jeg
hedder Stefan, jeg er uddannet kok og tjener, og har herudover et Chocolaté
kursus og er autodidakt chokolademager.
FRA JORD TIL
BORD: Min vision for det optimale køkken tager udgangspunkt i 'fra jord til
bord. Jeg lægger vægt på at bruge råvarerne 100%, da jeg ser muligheder i hele
råvaren.
Det betyder at
jeg er meget kreativt tænkende både i forhold til råvarens muligheder, men også
i forhold til smagssammensætning og oplevelse. Visionen om at mindske madspild
har jeg haft, siden jeg var kokkeelev og dette sætter jeg fortsat en stor ære
i.
MIN MADSTIL: Min
madstil er en blanding af det rustikke danske - og moderne nordiske køkken med
et strejf af det franske køkken. Dette med udgangspunkt i enkelthed og hvor de
lokale fynske råvarer helst skal indgå
Underviser: Stefan Nielsen Madsen
Hold: 2024-354.