Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for mængden af kød på middagsbordet og op for det plantebaserede køkken. Men det betyder ikke, at du behøver at skrue ned for smagen og glæden ved et godt måltid.
Kurset her er for dig, som synes, at det er svært at få maden til at være lige så lækker og indbydende, når det er bælgfrugter og grøntsager, der ligger mest af på tallerkenen.
Du bliver klogere på forskellige typer af linser, bønner og grøntsager, får inspiration til mere bæredygtig hverdagsmad og lærer at lave mere velkomponerede middagsretter, som hele familien kan lide
Vi nyder retterne sammen efter tilberedning. Medbring gerne en bøtte, hvis der skulle være rester tilbage
Underviser: Line Holt Nielsen
Hold: 36242202.
Læs mere på hjemmesiden
Kurset her er for dig, som synes, at det er svært at få maden til at være lige så lækker og indbydende, når det er bælgfrugter og grøntsager, der ligger mest af på tallerkenen.
Du bliver klogere på forskellige typer af linser, bønner og grøntsager, får inspiration til mere bæredygtig hverdagsmad og lærer at lave mere velkomponerede middagsretter, som hele familien kan lide
Vi nyder retterne sammen efter tilberedning. Medbring gerne en bøtte, hvis der skulle være rester tilbage
Underviser: Line Holt Nielsen
Hold: 36242202.