Hør Soui Anngizzi fortælle om sin liv som italiener i København. Om at være anderledes og se anderledes ud. Om at blive integreret sammen med sin far Tony og med tiden elske hovedstaden for alt det, den kan og kan tilbyde - på godt og ondt.
Og om hvordan familiens restaurant blev omdrejningspunktet og den direkte vej til integration.
"Min far og jeg var to ud af de mange gæstearbejdere der i 1970'erne rejste til København for at starte et nyt liv. Vi rejste fra Sicilien, men tog på mange måder Sicilien med os. Jeg blev mobbet og kaldt Spaghettineger
da jeg startede på en dansk skole, uden en mor og kun en far og ingen viden om hvad det vil sige at være dansk. Men det lærte jeg".
Bogen: "Onkel Tonys 65 italienske favoritter" af Soui Anngizzi sælges efter foredraget. En skøn kombination af biografi, erindringer og italienske opskrifter.
Foredraget holdes i forlængelse af udstillingen "Min butik! Fotos fra Wongs Grill til RC Rens" som indtil 20. oktober sætter fokus på byens små erhvervsdrivende og deres ejere.
Og om hvordan familiens restaurant blev omdrejningspunktet og den direkte vej til integration.
"Min far og jeg var to ud af de mange gæstearbejdere der i 1970'erne rejste til København for at starte et nyt liv. Vi rejste fra Sicilien, men tog på mange måder Sicilien med os. Jeg blev mobbet og kaldt Spaghettineger
da jeg startede på en dansk skole, uden en mor og kun en far og ingen viden om hvad det vil sige at være dansk. Men det lærte jeg".
Bogen: "Onkel Tonys 65 italienske favoritter" af Soui Anngizzi sælges efter foredraget. En skøn kombination af biografi, erindringer og italienske opskrifter.
Foredraget holdes i forlængelse af udstillingen "Min butik! Fotos fra Wongs Grill til RC Rens" som indtil 20. oktober sætter fokus på byens små erhvervsdrivende og deres ejere.
Entré: 125 kr