Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18, Valby

Torsdag den 22. august 2024



Gastronomi

Få en unik madoplevelse med morgendagens stjerner

Oplev en uforglemmelig middag med nogle af restaurationsbranchens unge talenter og få et kig ind på Hotel- og Restaurantskolen.

Vores dedikerede kokke- og tjenerelever, herunder den nykårede Danmarksmester i DM i Skills, kokkeelev Gustav, præsenterer en middag fyldt med innovative idéer.

Pt træner vores konkurrenceelever til konkurrencerne "Toque en chablais" i Thonon Les Bains, Frankrig og "Young Chef" i Aalborg, som begge finder sted i efteråret.

Menuen er skabt i samarbejde med topkokkene Thomas Herman og Yves Le Lay, som også har trænet eleverne og vil være med i køkkenet denne aften.

Du kan godt glæde dig til en skøn aften, hvor gastronomi og godt værtskab er i højsædet!

Middagen er en del af

Grøn Madfestival. Besøg festivalen fra kl. 15:30-21:30 og deltag i spændende workshops (nogle kræver tilmelding), få en rundvisning eller nyd en drink i vores skønne have og udeområder.

Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook

Det praktiske:
Middagen afholdes indendørs i "Restauranten". Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen. Betaling via MobilePay.

Entré: 350 kr

Køb/bestil billet