Arkiv: Overstået event
Copenhagen Architecture Festival/CAFx

Halmtorvet 27, København V

Tirsdag den 3. september 2024, kl. 17-19.



Foredrag

3. Høring: : Lovforslag af Anders Lendager

Cirkularitetskommissionen åbner dørene for sin tredje høring. Det bliver med et lovforslag af Anders Lendager, stifter af Lendager Group.

Vi håber meget, at du vil deltage i denne offentlig eftermiddagsdrøftelse om fremtidige forhold mellem formgivning og lovgivning i Danmark.
Billetpris: 30 kr. / free for CAFx Community medlemmer
Om Arrangementrækken
Høringen er en del af den kommission, CAFx har nedsat, der undersøger sammenhængen mellem lovgivning og formgivning. CAFx har i den forbindelse inviteret 6 fremtrædende arkitekter til at komme med hvert deres lovforslag, der testes i en offentlig høring og et panel bestående af en økonomisk, en juridisk og en politisk ekspert. De andre 5 forslagsstillere er Søren Nielsen fra Vandkunsten, Justine Bell fra Djernes & Bell, Sinus Lynge fra EFFEKT, Pil Thielst fra Lundgaard & Tranberg samt Anna Mette Exner fra Anna Mette Exner Arkitektur. Vi ved, at fremtidens cirkulære byggeri kræver nye juridiske betingelser, og vi mener, at disse betingelser formuleres bedst i offentligheden og i mellemrummet mellem arkitekter, eksperter og borgere. Vi håber, at Cirkularitetskommissionen kan være et sådant mellemrum, og at du vil deltage og løfte denne dagsorden med os!
Om Anders Lendager
Anders Lendager er arkitekt, kreativ direktør og grundlægger af Lendager. Han er en unik profil, da der findes få som ham i den danske byggebranche, der har kæmpet for bæredygtigheden - selv før det rigtig blev moderne. Hans entreprenante tilgang til at ville ændre verden til noget bedre, gør ham til en eftertragtet foredragshol­der, underviser og paneldeltager inden for bæredygtighed og cirkularitet. Gennem sit engagement bidrager han til at skubbe udviklingen af dansk byggeri i en mere bæredyg­tig retning med nytænkende projekter, publikationer og demonstrationsprojekter, der på hver deres måde har vist nye veje for CO2-reduktion og ressource-etik.

Entré: 30 kr