The Pescatarian

Amaliegade 49, k, København K

Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 17.30-23.30.



Gastronomi

Kål & Ko-minoen: The Pescatarian

Velkommen til The Pescatarian, som er en del af Kål- & Ko-minoen under Copenhagen Cooking. Menuen købes på stedet direkte hos restauranten. Det anbefales at booke bord direkte ved The Pescatarian gennem.

deres hjemmeside.

Som en del af Kål- & Ko-minoen kan du opleve:

Din vært
https://www.omegnogvenner.dkInfo følger

En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Menuen er på vej.

Entré: 485 kr

Køb/bestil billet