Saml familien til mortensaften i Spisehuset og nyd vores tre-retters menu. Vi har gjort os umage og sammensat en menu af sæsonnære råvarer og naturligvis and - traditionen tro!
MortensaftenHummer bisque - brud af hvid fisk - knas - dildAnd - æbler - svesker - rødkål - kartofler - AndeskyTrifli - sensommerbær - crumble - fløde
300 kr. pr. pers (eks. drikkevarer) På aftenen vil der mulighed for tilkøb af vinmenu
VinmenuC&B ChardonnayDomini Veniti Ripasso10 years Tawny portInkl 1 kande vand
275 kr
Tidspunkt:
2. seat: Ankomst kl. 20.15. Bordet haves til kl. 22.30.
MortensaftenHummer bisque - brud af hvid fisk - knas - dildAnd - æbler - svesker - rødkål - kartofler - AndeskyTrifli - sensommerbær - crumble - fløde
300 kr. pr. pers (eks. drikkevarer) På aftenen vil der mulighed for tilkøb af vinmenu
VinmenuC&B ChardonnayDomini Veniti Ripasso10 years Tawny portInkl 1 kande vand
275 kr
Tidspunkt:
2. seat: Ankomst kl. 20.15. Bordet haves til kl. 22.30.
Entré: 300 kr