Arrangement i november og december på Cold Hand Vinery. Fredage - aften kl. 18.00-21.30 pris: 560 kr. pr. person. Lørdag - frokost kl. 12.00-15.00 pris: 460 kr. pr. person.
Årets julemenu er inspireret at den klassiske julefrokost, med et hjemmelavet Cold Hand twist.
Den består af et koldt tag-selv heat - efterfulgt af et varmt heat og afsluttes med en dessert.
Til hvert heat præsenteres 2 forskellige Cold Hand vine og et alkoholfrit alternativ.
Menu:
Det Kolde Heat:
Anrettet som tag-selv på buffet
Det Varme Heat:
Anrettet som tag selv på buffet
Dessert:
Det Søde:
Vores julebutik holder åbent for lidt indkøb af vores lækre vine, samt andre danske specialiteter efter spisning. Der vil ligeledes være mulighed for at høre lidt mere om vineriet.
Læs mere på hjemmesiden
Årets julemenu er inspireret at den klassiske julefrokost, med et hjemmelavet Cold Hand twist.
Den består af et koldt tag-selv heat - efterfulgt af et varmt heat og afsluttes med en dessert.
Til hvert heat præsenteres 2 forskellige Cold Hand vine og et alkoholfrit alternativ.
Menu:
Det Kolde Heat:
- Æblesild, økologisk æg, karrycreme, syltede rødløg
- Røde julesild med tomat, peber og dild
- Gravad/rimmet hvid fisk med dressing
- Hertil rugbrød og smør
Anrettet som tag-selv på buffet
Det Varme Heat:
- Spicy and i bao
- Glaseret juleskinke med æble og stegt kål
- Rodfrugtsgratin
- Kompot med tranebær og pære
- Salat med æbler og selleri
- Julesauce
Anrettet som tag selv på buffet
Dessert:
- Juletrifli med kirsebær, kanelkager, ristede mandler og julecreme
Det Søde:
- Konfekt og kaffe (kun fredag aften..)
Vores julebutik holder åbent for lidt indkøb af vores lækre vine, samt andre danske specialiteter efter spisning. Der vil ligeledes være mulighed for at høre lidt mere om vineriet.
Entré: 460-560 kr