Tag med Søren Ejlersen på en grøn rejse ind i hans iværksættereventyr. Få konkrete redskaber til et grønnere liv og deltag aktivt i aftenen, hvor der serveres små anretninger.
KØB BILLET HER
Tag med Søren Ejlersen på en rejse ind i hans grønne eventyr.
Denne aften vil du komme med på en undersøgende opdagelsesrejse og få indsigt i, hvordan hans iværksættereventyr med både Aarstiderne, Haver til Maver og andre universer blev startet.
Søren vil komme med forslag til, hvordan du kan få mere grønt ind i hverdagen og perspektiver på dét at samles omkring måltiderne. Han vil gennem oplægget fremhæve forskellige highlights fra sine 25 års erfaring, der har haft betydning for hans forståelse for 'at leve grønt'. Her berører han, hvordan det grønne køkken er både klimavenligt, æstetisk og sundt.
Aftenen er fyldt med interaktion.
Gæsterne involveres og hjælper Søren på scenen med forskellige demonstrationer af hans signaturretter, herunder en nordisk daal med vilde planter og forskellige fermenteringer. Denne involvering skal være medvirkende til at understøtte ideen og forståelsen om, at det kan være både velsmagende og let at gå i en grønnere retning. Der serveres små smagsprøver til gæsterne.
Det bliver en oplevelse som både er iderig, levende, underholdende og lærerig. I forhold til de kriser vores planet og mennesker står overfor, vil der være fokus på håb og kærlighed samtidig med, at Søren vil fortælle om konstruktive ideer og smagfulde løsninger, som alle ligger lige foran os. Gæsterne skal gå derfra med en opløftende følelse og en lyst til at gøre en forskel for dem selv, sine nære og planeten.
Køb/bestil billet
Læs mere på hjemmesiden
KØB BILLET HER
Tag med Søren Ejlersen på en rejse ind i hans grønne eventyr.
Denne aften vil du komme med på en undersøgende opdagelsesrejse og få indsigt i, hvordan hans iværksættereventyr med både Aarstiderne, Haver til Maver og andre universer blev startet.
Søren vil komme med forslag til, hvordan du kan få mere grønt ind i hverdagen og perspektiver på dét at samles omkring måltiderne. Han vil gennem oplægget fremhæve forskellige highlights fra sine 25 års erfaring, der har haft betydning for hans forståelse for 'at leve grønt'. Her berører han, hvordan det grønne køkken er både klimavenligt, æstetisk og sundt.
Aftenen er fyldt med interaktion.
Gæsterne involveres og hjælper Søren på scenen med forskellige demonstrationer af hans signaturretter, herunder en nordisk daal med vilde planter og forskellige fermenteringer. Denne involvering skal være medvirkende til at understøtte ideen og forståelsen om, at det kan være både velsmagende og let at gå i en grønnere retning. Der serveres små smagsprøver til gæsterne.
Det bliver en oplevelse som både er iderig, levende, underholdende og lærerig. I forhold til de kriser vores planet og mennesker står overfor, vil der være fokus på håb og kærlighed samtidig med, at Søren vil fortælle om konstruktive ideer og smagfulde løsninger, som alle ligger lige foran os. Gæsterne skal gå derfra med en opløftende følelse og en lyst til at gøre en forskel for dem selv, sine nære og planeten.
Entré: 60 kr