Udsolgt har du lyst til julemad med et frisk pust? - så kom og vær med til Adventskirkens grønne julemaddag! Mandag D. 25 november laver vi en lækker, klimavenlig og vegetarisk julemiddag, som vi sammen spiser i Store sal.
Vi gentager konceptet fra sidste gang. Et hold på 10-15 deltagere mødes kl. 16 og tilbereder maden i fællesskab - og så kan "de arbejdende folk" invitere et par venner eller familiemedlemmer med til spisning kl. 18:30 (25-35 deltagere). Menuen består af julekrydrede quinoafrikadeller, tarteletter med svampefyld, gulerodssuppe med kokos, brød og toppings. Dertil kommer et par julesalater, grønkålspesto og selvfølgelig en julekage med nødder og creme. Kokken Vibeke Schellerup vil guide os gennem grøntsagernes verden og give gode tips til udskæringer, tilberedningsmetoder, anretninger og alt muligt andet - hun er uddannet kok og har bl.a. arbejdet som underviser på skoler og institutioner med børn, unge og voksne. Vi glæder os til at se jer!
Læs mere på hjemmesiden
Vi gentager konceptet fra sidste gang. Et hold på 10-15 deltagere mødes kl. 16 og tilbereder maden i fællesskab - og så kan "de arbejdende folk" invitere et par venner eller familiemedlemmer med til spisning kl. 18:30 (25-35 deltagere). Menuen består af julekrydrede quinoafrikadeller, tarteletter med svampefyld, gulerodssuppe med kokos, brød og toppings. Dertil kommer et par julesalater, grønkålspesto og selvfølgelig en julekage med nødder og creme. Kokken Vibeke Schellerup vil guide os gennem grøntsagernes verden og give gode tips til udskæringer, tilberedningsmetoder, anretninger og alt muligt andet - hun er uddannet kok og har bl.a. arbejdet som underviser på skoler og institutioner med børn, unge og voksne. Vi glæder os til at se jer!