Østerbyskolen

Nygade 17, Vejen

Onsdag den 15. januar til onsdag den 9. april 2025, 6 mødegange kl. 17.30-21.

Arrangør: AOF Vejen



Undervisning

Det Italienske køkken Vejen

Har du lyst til at dykke ned i det farverige og smagfulde univers af Italiensk madlavning?. Vores kursus er designet til både begyndere og erfarne kokke, som ønsker at udvide deres repertoire med klassiske og regionale italienske retter.

Alt foregår i gruppearbejde med grundlæggende madlavningsteknikker, hvor der hver aften vil der være forretter, hovedret og dessert.
Menuerne er sammensat med inspiration af nedenstående retter;

Forretter (Antipasti)

Bruschetta al Pomodoro, Caprese Salad, Carpaccio di Manzo og mange flere.

Hovedretter (Primi og Secondi Piatti)

Primi Piatti (Første Ret):

Spaghetti alla Carbonara, Risotto ai Funghi, Pasta alla Norma, Lasagne alla Bolognese/ vegansk. m.m.

Secondi Piatti (Anden Ret):

Osso Buco alla Milanese, Pollo alla Cacciatora, Branzino al Forno m.m.

Desserter (Dolci) Tiramisu, Panna Cotta, Cannoli og mange flere.

Tilmeld dig vores italienske madlavnings kursus i dag, og tag på en kulinarisk rejse gennem Italien. Uanset om du er en erfaren kok eller en entusiastisk nybegynder, vil du finde glæde og inspiration i hver eneste session. Buon appetito

Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter

Underviser: Jens Knag Pedersen
Hold: 9025119001.

Læs mere på hjemmesiden