Når foråret begynder dykker vi atter ned under havets overflade og henter de mange smage op, som havet har at byde på. Vi serverer en frisk og overdådig fiske- og skaldyrsbuffet, med alt hvad hjertet begærer i vores hyggelige Café.
Vi starter aftenen med et glas Champagne kl. 18.00.
Menu
Kraftig hummerbisque - surdejscrutoner - urteolie
Hvidvinsdampede blåmuslinger - porre - hvidløg - persille - frisk pasta
Grønlandske skalrejer - grillet citron - aioli
Briochebolle - skaldyrssalat - ærteskud
Ceviche af hvid fisk - æbler - ingefær - lime - citron - koriander
Rimmede kammuslinger gratineret i havgus - muslingesauce skilt med dildolie
Pankopanerede, argentinske rødrejer - chipotlemayo - ristet sesam
Tunmousse - håndpillede rødrejer - dilddressing
Tuntataki - wakame tangsalat - soyamayo - karse
Varmrøget peberlaks - urtemayo - crudité
Paella - jomfruhummerhaler - rejer - muslinger
Hertil friskbagte surdejsboller - foccacia
Diverse hjemmelavede dips
Salat på krydrede ristede kikærter - koriander - kørvel - grillet peber
Hjertesalat "cæsarstyle"
Frisk urtesalat - sennepsvinaigrette - ristede nødder
Pris på fiske- og skaldyrsbuffet
Skaldyrsbuffet inkl. kaffe og sødt - 525 kr.
Skaldyrsbuffeten varer fra kl. 18.00 - 21.00
Pris på drikkevarer
Denne aften kan du vælge at nyde drikkevarer efter forbrug eller tilkøbe vores vinbuffet - 349 kr.
Vinbuffeten varer fra kl. 18.00 - 23.00 og inkluderer udvalgte vine afstemt middagen samt øl og vand.
Book overnatning
Book overnatning til en særlig pris på 799 kr. per enkeltværelse og 899 kr. per dobbeltværelse inkl. morgenmad. Overnatningen skal bookes pr. telefon eller mail.
Reserver bord
Reserver bord nu på telefon 64 88 16 60
Du kan også booke bord online.
I 2024 var arrangementet udsolgt, så vent ikke for længe med at sikre jer plads til denne hyggelige og smagfulde aften.
Læs mere på hjemmesiden
Vi starter aftenen med et glas Champagne kl. 18.00.
Menu
Kraftig hummerbisque - surdejscrutoner - urteolie
Hvidvinsdampede blåmuslinger - porre - hvidløg - persille - frisk pasta
Grønlandske skalrejer - grillet citron - aioli
Briochebolle - skaldyrssalat - ærteskud
Ceviche af hvid fisk - æbler - ingefær - lime - citron - koriander
Rimmede kammuslinger gratineret i havgus - muslingesauce skilt med dildolie
Pankopanerede, argentinske rødrejer - chipotlemayo - ristet sesam
Tunmousse - håndpillede rødrejer - dilddressing
Tuntataki - wakame tangsalat - soyamayo - karse
Varmrøget peberlaks - urtemayo - crudité
Paella - jomfruhummerhaler - rejer - muslinger
Hertil friskbagte surdejsboller - foccacia
Diverse hjemmelavede dips
Salat på krydrede ristede kikærter - koriander - kørvel - grillet peber
Hjertesalat "cæsarstyle"
Frisk urtesalat - sennepsvinaigrette - ristede nødder
Pris på fiske- og skaldyrsbuffet
Skaldyrsbuffet inkl. kaffe og sødt - 525 kr.
Skaldyrsbuffeten varer fra kl. 18.00 - 21.00
Pris på drikkevarer
Denne aften kan du vælge at nyde drikkevarer efter forbrug eller tilkøbe vores vinbuffet - 349 kr.
Vinbuffeten varer fra kl. 18.00 - 23.00 og inkluderer udvalgte vine afstemt middagen samt øl og vand.
Book overnatning
Book overnatning til en særlig pris på 799 kr. per enkeltværelse og 899 kr. per dobbeltværelse inkl. morgenmad. Overnatningen skal bookes pr. telefon eller mail.
Reserver bord
Reserver bord nu på telefon 64 88 16 60
Du kan også booke bord online.
I 2024 var arrangementet udsolgt, så vent ikke for længe med at sikre jer plads til denne hyggelige og smagfulde aften.
Entré: 525 kr