Vi fejrer påsken og forårets komme med en frokost, der byder på retter, som er forbundet med denne højtid.
Vi indleder frokosten med at synge en fællessang eller to, nu hvor muligheden byder sig.
På menuen vil der være mange historiske retter bl.a. den traditionelle ni-kålssuppe, der skulle sikre godt helbred det kommende år. Du vil også finde hjemmelavede karrysild, rullepøse med rødløg, sky og karse, lammeleverpostej med syltet agurk og forårsrøræg med røget laks på bordet.
Læs mere på hjemmesiden
Vi indleder frokosten med at synge en fællessang eller to, nu hvor muligheden byder sig.
På menuen vil der være mange historiske retter bl.a. den traditionelle ni-kålssuppe, der skulle sikre godt helbred det kommende år. Du vil også finde hjemmelavede karrysild, rullepøse med rødløg, sky og karse, lammeleverpostej med syltet agurk og forårsrøræg med røget laks på bordet.
Entré: 150 kr pr. person. Prisen inkluderer frokost og fri adgang til museet. Drikkevarer tilkøbes