Samsø Skole

Marsk Stigs Vej 5, Samsø

Onsdag den 12. marts 2025, kl. 17-21.

Arrangør: Samsø Aftenskole



Andet

Tre runde fisk - lær at tilberede nogle af sæsonens friske fisk

Tre runde fisk - udskæring og tilberedning af friske fisk. Har du lyst til at blive fortrolig med frisk fisk i køkkenet?

På dette praktiske og hyggelige kursus lærer Peer Frausing dig at udskære, filetere og tilberede tre skønne danske fisk: ørred, torsk og kulmule, dvs de såkaldte rundbuede fisk.

Vi gennemgår de bedste teknikker til at håndtere fisk, så du kan få mest muligt ud af dine råvarer. Peer fortæller om hvilke fisk, der er i sæson på denne årstid, og viser teknikker til filetering, og hvordan vi bruger flest mulige dele af fisken. Vi skal også koge en fiskefond, som kan bruges til suppe eller saucer.

Vi arbejder også med smagsgivere - fx urter, citrus, vin og krydderier, og måske tilmed lidt krabber. Undervejs laver vi lækre retter med de tre fisk.

Kurset er for alle - uanset om du er nybegynder eller har erfaring i køkkenet. Vi arbejder sammen i grupper og hygger os undervejs. Til sidst nyder vi maden i fællesskab.

Udgift til råvarer er 150 kr, som betales direkte til underviser tre dage før kursusstart (du modtager mail om dette, når du er tilmeldt)
Glæd dig til en aften fyldt med fiskeglæde, velsmag og nye færdigheder

Hold: 25034.

Læs mere på hjemmesiden