De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter - mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen.
Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaftryk
På kurset skal vi lave simple og velsmagende vegetariske retter med bønner, linser og ærter.
Du får viden om og inspiration til, hvordan du kan få dit proteinbehov dækket uden kød.
Vi slutter madlavningen af med at spise en stor, fælles buffet med en masse spændende retter med bælgfrugter.
Se også Livs andre workshops:
Kikærternes verden:
Kikærternes Verden - torsdagswor... | to 20.jun | LOF Kursuscenter Øst
Kikærternes verden: Kikærternes verden - mandagswork... | ma 21.okt | LOF Kursuscenter Øst
Bælgfrugter for begyndere: Bælgfrugter for begyndere - mand... | ma 28.okt | LOF Kursuscenter Øst
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept 'Bag om smagen' finde aktiviteter i hele Danmark under holdtag:bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i 'Bag om smagen', fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under holdtag:masterclasses
Underviser: Liv Teilmann Nielsen
Hold: 40242211.