Nomad foodlab og Det Internationale Center for Rensdyravl inviterer til festlig frokost!
Kom til historisk frokost, når samere fra Finnmarken slår det helt store telt - en såkaldt lavvo - op på Madens Folkemøde og laver en tre-retters frokost med retter, de har spist i 10.000 år. Nogle af retterne laves over bål midt i lavvoen, så du kan følge med, når de kofteklædte samere kokkere og fortæller om deres madkultur.
Kom til historisk frokost, når samere fra Finnmarken slår det helt store telt - en såkaldt lavvo - op på Madens Folkemøde og laver en tre-retters frokost med retter, de har spist i 10.000 år. Nogle af retterne laves over bål midt i lavvoen, så du kan følge med, når de kofteklædte samere kokkere og fortæller om deres madkultur.
- Traditionel suppe kaldet Bidos, der altid serveres ved festlige lejligheder
- Letrøget rensdyrkød røget i en Lavvo inde i Finnmarken.
- Traditionelle samiske blodpandekager lavet på rensdyrblod. Hertil bær fra Finnmarken