Spring til indhold

Natdisk sommer wonderland

Musik: Andet/Ukendt

Festalarm! Så er vi klar med billetterne til fredag d. 2. august på Langelinie Pavillonen. Og vi kører den ind med luksus og gentager konceptet med middag og quiz. (for dem der har lyst), inden vi kl. 21 tænder op for monsterfesten.

Derfor:
Natdisk - Sommer Wonderland
Fredag d. 2. august
Kl. 18.30 til 02.
Langelinie pavillonen
Entre (inkl. garderobe)
Forsalg:
Ren Natdisk dansebillet (kl. 21.00 - 02) kr. 150,-
(Denne billet giver adgang til festen)
OK, vi skal have lukket og slukket efter sommerens festkavalkade
på Pavillonen og det gør vi ved at brænde stedet ned i en fuldbyrdet
funkfestextravaganza deluxe: Natdisk Sommer Wonderland
Vi indtager Københavns luksuste matrikel og melder fuld gryde
på funk, fest og dans.
Det er er WONDERLAND, hvilket jo betyder at der KUN spilles hits
fra Natdiskrepertoiret. DJ Else kommer og smider et sæt, hvor hun lige
kalibrerer oldert her med lidt moderne a la Natdisk. Men hun er jo
datteren min, så bare rolig, hun ER Natdisk: Classics og hits!
Terrassen dulles op og vi kører den ind med
"Orv, manner, det er sjovt der her, hva?".
Er du interesseret i luksusudgaven, inkl. fællesspisning og quiz inden festen,
så kig nederst i denne invitation, hvor der er mere udførlig beskrivelse.
Mad + drikke (se menu og tilbud nedenfor) kr. 300,-
Quiz og præmier: Inkl. i madbilletten.
(Obs. Denne billet giver IKKE adgang til festen fra kl. 21).

MADINFO vedr. 2. august på Langelinie Pavillonen:
En mad-billet koster 300kr for den pris får man
2-retters grill-menuIsvand med og uden brus2 genstande per person (vin/øl/sodavand)

Så kom menuen fra køkkenet.
Vi kommer til at servere følgende
(al servering er "family style"):

Hovedret:
Ramsløgspølser af Røsnæs Duroc.
Grillede kyllingeoverlår med achiote og lime.
Bøftomater med taggiashe oliven og basilikum.
Globe courgetter med oregano, piementon og citron.
Salat af nye kartofler, løvstikke, kapers og rødløg.
Grillet hjertesalat med brøndkarse, parmesan og croutoner.
Mojo af piquillos.
Chimichurri.
Friskbagt brød og øko smør.
Dessert:
Pavlova med danske bær og polynesisk vanilje.
PS. Ønskes en vegetarudgave, hvor kødet udskiftes, så kan dette
bestilles. Skriv i så tilfælde direkte til Nicolai (ns@jazzmaster.dk).