Spring til indhold

Food for Thought

Diverse: Gastronomi

Hvad sker der, når tre kokke med forskellige baggrunde, en sommelier og en barista, som alle har deltaget i MAD Academy-kurser om ledelse og bæredygtighed, anvender det, de har lært, på en middag? En aften, der stiller mere end sulten.

I løbet af et lækkert måltid vil vi undersøge nogle af de presserende problemer omkring mad og spørge os selv og vores middage, hvorfor det er så svært at ændre

Dette er et måltid for alle, der er interesserede i de provokerende samtaler, der opstår over en velsmagende middag og et glas god vin.

Det praktiske
Middagen vil være vegetarisk. På grund af arrangementets karakter er vi ikke i stand til at tage hensyn til særlige diæter og allergier. Billetprisen er kun for mad. Du kan købe drikkevarer på stedet ved at betale med Mobilepay. Vi har ikke muligheden for at tage imod kreditkort eller kontanter.

Prisen nedenfor er per person. Prisen er eksklusiv billetgebyr.

Din vært
Sebastián, Ronja, Jessie, Riccardo, Jonas. 3 kokke med forskellige baggrunde, sommelier og barista, som alle har deltaget i MAD Academy-kurser om ledelse og bæredygtighed.

MAD Academy-alumnerne, en gruppe fagfolk inden for hotel- og restaurationsbranchen, som har deltaget i MAD Academy-kurser i København, mødes igen for at anvende den viden, de værktøjer og den inspiration, de har fået i forløbet. Sammen skaber de en menu der viser hvad de har lært, og fremhæver deres engagement i positive forandringer i hotel- og restaurationsbranchen.

Instagram

Dette event er en del af Morgendagens Madtalenter

Hvordan ser fremtiden for dansk gastronomi ud?

Copenhagen Cooking mener, at svaret ligger i de unge talenter, der ivrigt står klar til at overtage, videreføre og udforske de danske kulinariske traditioner.

Når vi ser fremad, er det afgørende at støtte og opmuntre disse unge talenter i deres rejse mod nye gastronomiske højder. De repræsenterer ikke kun fremtiden for den danske madscene, men er også arvtagere af en stolt kulinarisk arv, der både skal bevares og udvikles. Med deres lidenskab, talent og visioner er de nøglen til at forme den næste æra af dansk madkultur.

Copenhagen Cooking hejser flaget for de unge talenter i restaurationsbranchen, der med passion og kreativitet vil fortsætte med at inspirere og fortrylle os med deres madglæde, håndværk og innovation. Vær med til at støtte dem i deres rejse og få et preview på fremtidens danske madscene når vi dækker op til årets store madfest 16. - 25. august 2024!

Vi starter med at finde sæsonens råvarer og supplerer dem med fermenteringer lavet af MAD-alumner og med ingredienser fra naturen.
Vi forvandler de smukke råmaterialer til en række retter inspireret af vores forskellige baggrunde, passioner og de spørgsmål, der optager os, og tilsætter så et strejf af kulgrill.
Forvent velkendte fremmede i dit 'velkendte kvarter'.