Spring til indhold

Oplev håndværket: ølsmagning med Brouwerij De Koninck

Diverse: Gastronomi

I løbet af disse sessioner dykker vi dybere ned i øllets rige, mangfoldige verden. Vi vil fortælle dig om vores bryggeris historie, forskellige øltyper, bryggeprocesser og meget mere.

Og alt dette mens du nyder nogle fantastiske øl sammen med ost, kød eller praliner-chokolade.

Brygmester Sven Dekleermaeker vil forklare mere om de forskellige ølstile, bryggeprocesser og de håndværksmæssige appetitvækkere, du vil komme til at smage. Du kan selvfølgelig også stille spørgsmål undervejs.

Dine værter:
Sven Dekleermaeker studerede oprindeligt biologisk ingeniørvidenskab og blev trukket ind i bryggeriverdenen gennem sit speciale. Han havde valgt at arbejde på et forskningsprojekt på KU Leuvens laboratorium for malt- og bryggeriteknologi. Projektet handlede om sammenhængen mellem modning af belgiske specialøl og drikkevarer som portvin, madeira og sherry.

Efter en tid hos AB InBev og Alken Maes landede Sven Dekleermaeker på det berømte Duvel-Moortgat-bryggeri

Efter nogle år købte Duvel-Moortgat Brouwerij De Koninck, Antwerpens bybryggeri

Instagram Goesting
Instagram De Koninck
Hjemmeside Visit Flandern
Hjemmeside De Koninck

Smag Flandern til Copenhagen Cooking 2024
Flandern er kendt for sine lækre pomfritter, verdensberømte øl, passion for cykling og rige kunsttraditioner. Vi er derfor glade for at præsentere Flandern som årets venskabsregion ved Copenhagen Cooking den 16. - 25. august 2024.

Se programmet for Flandern møder Copenhagen Cooking her.

Årets venskabsregion er præsenteret i samarbejde mellem Visit Flanders og Copenhagen Cooking. Læs mere om årets venskabsregion her.

Der serveres i alt fem kombinationer af mad og øl

To serveringer med ost, to med kød og én til at slutte sødt af med chokolade.