Spring til indhold

Copenhagen Cooking x Den Lille Franske

Diverse: Gastronomi

Vi hylder kål i al sin pragt! Gå på opdagelse i et kulinarisk eventyr på Den Lille Franske hvor kål er stjernen på tallerkenen! Din vært. Birgit og Mads driver spisebar og vinhandel på Frederiksberg med navnet.

Den Lille Franske - omdrejningspunktet er ærlig vin af egen import samt mad på de bedste råvarer. De har eksisteret siden 2011 og har altid udelukkende importeret økologisk, biodynamisk og naturvin.

Facebook
Instagram

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Gratineret quiche med wasabi & grønkål - dertil kimchi

Confit de Canard glaseret med honning og soya - dertil kålsalat med trøffelmiso-dressing

Crème Brûlée med appelsin & ingefær.