Spring til indhold

Åbning af festivalpladsen

Diverse: Gastronomi

Kom med til åbning af dette års festivalplads for Copenhagen Cooking. Program for åbningen. Festivaløl til de 100 første gæster.

  • 15.30: Festivalchef Katja Clausen byder velkommen til årets festival
  • 15.35: Smag på Cookings venskabsregion Flandern ved CEO Peter De Wilde
  • 15.40: Smag på årets festivaløl sammen med brygger Sven Dekleermaeker fra De Koninck bryggeriet og brygger Michael Rahbek fra Nørrebro Bryghus
  • 15.55: Oplev Copenhagen Opera Festival synge festivalpladsen i gang.
Kridt festivalbanen op: Vær med til at dekorere festivalpladsen
Kl. 15.00-18.00: Tegn dit favoritkål og hjælp os med at få festivalenpladsen gjort fin.

Smag på Københavns store mikrobageri Jalm&B
Kl. 15.30-17:00: Jalm&B disker op med masser af smagsprøver fra deres verden af surdej

Kålbowling
Kl. 16.00-18.00: Udfordr dine venner i et spil bowling med kålkegler.

Kålpetanque
Kl. 16.00-18.00: Grib en kold festivaløl og lad kålhovederne rulle med et grønt slag petanque.