Spring til indhold

Grøn middag i de historiske væksthuse fra Botanisk have

Diverse: Gastronomi

BaneGaarden har overtaget 2 af de historiske væksthuse fra Botanisk have og i foråret 2023, og de har siden været igennem en omfattende renovering.

Med kig til trækroner og åben himmel og mellem vild natur og togskinner - og stadigvæk midt i byen - finder man et 100 år gammelt væksthus, der har fundet nyt liv i en af BaneGaardens vilde haver.

Ind til for få år siden stod væksthuset i Botanisk have, dømt til nedrivning, men reddet i 11. time og herefter restaureret og i år genopført som BaneGaardens Sommerrestaurant.

Menuen er grøn med mulighed for tilkøb af frisk fisk og snacks.

Din vært
Ni gamle trælader og mere end 1,5 hektar vild natur udgør dét, vi kalder

BaneGaarden. En grøn oase, økologisk landsby, fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Langt væk fra storbystøjen, men alligevel midt i byen, vokser ideerne vildt og projekterne spirer.

Facebook
Instagram

I tilfælde af regn...
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Blomkål grillet i bbq med mayo og grøn chili
Røget babaganoush med grillet brød
Tomat carpaccio med gremolata

Grillet spidskål med teriyaki, hvidløg og gomadressing
Hokkaido med harissa, tahin-yoghurt og græskarkerner
Hjertesalat med hærvej-creme og croutoner

Grillede ferskner med friskost creme og sesam crumble

Tilvalg: fisk fra grillen med chimichurri (75 kr.).